Siipisurffaus- eli wing foiling- kurssi on kesäaikaan tarjolla oleva kurssi, jossa sinulle tarjotaan tiedot ja taidot, joilla pääset harrastuksessa turvallisesti alkuun. Siipisurffausta Kallavesillä 🙂

Alkeiskurssi

Surfsavo järjestää wing surffauksen alkeiskursseja Kuopiossa. Opetuksessa tutustutaan lajiin ja opetellaan liikkumaan vedessä pumpattavan siiven ja aloittelijalle sopivan, kantavan wing foil-laudan avulla. Myös SUP-laudalla harjoittelu onnistuu!

Wing-surffailussa tavoitteena on nousta laudan alle kiinnitetyn hydrofoilin varaan ”lentämään” veden pinnan yllä. Tämä foilailu on alkuun vaikeaa, mutta oppimisen jälkeen sitäkin hauskempaa.

Alkeiskurssilla opettelemme wingin käsittelyn, liikkeellelähdön ja ajamisen laudalla. Käymme läpi myös foilauksen periaatteet ja kokeilemme foililautaa, vaikka hydrofoilin varaan nouseminen ei kuulu vielä alkeiskurssin tavoitteisiin. Voi sekin toki onnistua, varsinkin jos oppilaalla on vesiurheilutaustaa ja sattuu sopivat tuuliolosuhteet. Kurssin jälkeen oppilas pystyy jatkamaan harjoittelua itsenäisesti omalla kalustolla.

VARAA KURSSI

Kurssin hinta on 170€/hlö (sis alv 10%). Yhdelle kurssille voi osallistua maksimissaan kaksi henkilöä. Maksu suoritetaan etukäteen, kun aika ja paikka on sovittu.

Kurssin kesto on kaksi tuntia. Hintaan kuuluu kurssin ajaksi kaikki muut välineet paitsi märkäpuvut. Märkäpukujen vuokraus onnistuu esimerkiksi tarvittaessa.

Oppilaan täytyy olla uimataitoinen ja hänellä on oltava oma tapaturmavakuutus.  Laji ei ole kovin vaarallinen, mutta kaatuilu kuuluu aloittaessa asiaan.

Tämä harrastus vaatii tuulta, joten ilmoittauduttuasi mukaan otamme sinuun yhteyttä ja sovimme ajankohdan kurssille tuulen ollessa suotuisa! =)

    Back to Top
    Added to cart
    Shopping Cart
    Close