SurfSavon tarina – Vesiurheilua Kallavedellä

SurfSavo on Kuopion seudulla toimiva yritys, jonka ideana on tehdä vesiurheilua paremmin tunnetuksi. Niin Kallaveden rannat kuin kaukaisemmatkin kohteet ovat tulleet tiimillemme tutuksi yli 15 vuoden kokemuksella niin leijalautailun, suppailun kuin wing-foilauksen myötä. Tarjoamme alkeiskursseja siipi- ja leijasurffaukseen sekä verkkokaupan. Maahantuomme SROKA Companyn Wingfoil- tuotteet ja SUP- laudat sekä Cabrinha, JP -Australia ja NeilPryde- tuotteet. Lisäksi teemme yhteistyötä monien muiden tuotemerkkien kanssa.

sroka sup suomi

SROKA COMPANY – intohimona vesiurheilu

SurfSavon tiimi suosittelee erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoavaa ranskalaista vesiurheilubrändiä!

SROKA Companyn taustalta löytyy moninkertainen leijalautailun maailmanmestari Bruno Sroka. Vuosikymmenten kokemus vesiurheilusta ja halu kehittää harrastusvälineitä eteenpäin johti SROKA Companyn perustamiseen vuonna 2009, jolloin ensimmäinen KiteRace-lauta julkistettiin. 
SROKA Companyn liikeideana on kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat saatavilla kaikille vesiurheilusta kiinnostuneille. Hauskanpidon vedessä ei pidä olla harvojen luksusta! Brunon luotsaama SROKA Company toimii Länsi-Ranskan rannikolla lähellä Brestin kaupunkia, jossa tiimi kehittää ja testaa tuotteitaan ja nauttii meren tarjoamista mahdollisuuksista.

www.srokacompany.com

Mikäli olet kiinnostunut SROKA- tuotteiden jälleenmyynnistä tai vuokraamosi kalustamisesta laadukkailla välineillä, ota yhteyttä!